• U bent hier: Home
  •  / Over ons

Ghostwalk Nijmegen

Maak kennis met het team van de Ghostwalk Nijmegen:

Irma Knuist

Gedreven als verhalenvertelster heeft zij de Ghostwalk Nijmegen onder haar beheer. Zij is de drijvende kracht achter deze Ghostwalks. Voor informatie kunt u zich altijd tot haar wenden.

Immer Imma

Als er iemand is die op de hoogte is van alle duistere verhalen over de stad Nijmegen dan is het wel Immer Imma. Boze tongen beweren dat zij zelfs verantwoordelijk is voor het ontstaan van een aantal legendes.... Luister goed naar haar verhaal voordat je zelf een deel van een volksmythe wordt....

Damian Nevlin III

Zich heen en weer begevend tussen het rijk van de levenden en de doden weet Damian Nevlin III alle ins -en outs over de zwarte bladzijdes in de geschiedenis van Nijmegen. Houd hem goed in de gaten zodat je niet per ongeluk in de schimmenwereld verdwaalt.

Antonius van Walraven

Rechtschapen of duistere monnik...? We zijn er nog steeds niet over uit. Wel weten we dat hij erg veel (zelfs verdacht veel) informatie en details weet over de illustere figuren uit de geschiedenis van Nijmegen. Je doet er goed aan om hem te vriend te houden....

Moenelieke

Een plaaggeest. De laatste tijd al vaker tijdens een Ghostwalk Nijmegen tevoorschijn gekomen. Het lijkt wel of zij zich tot grote groepen aangetrokken voelt. Wie is zij????
Zij is nog niet gevangen op een foto.

Thomas Gommers en Linda de Jonge

De grondleggers van de Ghostwalk Nijmegen. Door hun goede neus voor verhalen was er een goede basis gelegd voor de huidige Ghostwalk Nijmegen.